Hjem
/
Vejr Stubaier Alperne
/
Bjerg- og skiforholdene for Stubaier Alperne
11. maj
23:35
Bjerg- og skivejr
Stubaier Gletscher
i3100 m
nu
-3°
2
m/s
90 minutters vejrudsigt
tiltagende tåge
Stubaier Gletscher
Neustift im Stubaital
Schlick 2000
Axamer Lizum
Rangger Köpfl
skiområde
åben
geodætisk højde
1750 - 3150 m
snedybde
0 cm (dal), 275 cm (bjerg)
løjpens tilstand
god
åbne skilifter
8 af 26
nedkørsel
muligt
løjpe
2 km
dybde af nysne
5-10 cm
seneste snefald
for 3 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
980 - 2040 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 4
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
5-10 cm
seneste snefald
for 3 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
1010 - 2240 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 11
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
4 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 4 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
1560 - 2340 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 9
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
15 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 4 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
850 - 1940 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 5
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 5 dage siden
VindRadar
Vejr i3100 m
i morgen
tirsdag
Formiddag
-1
°
Eftermiddag
0
°
solskinstimer
5 t
UV Indeks
moderat
4
moderate
vindstød
6 m/s
Vejr i2000 m
i morgen
tirsdag
Formiddag
5
°
Eftermiddag
8
°
solskinstimer
6 t
UV Indeks
moderat
4
moderate
vindstød
9 m/s
Vejr i2200 m
i morgen
tirsdag
Formiddag
4
°
Eftermiddag
6
°
solskinstimer
5 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
12 m/s
Vejr i2300 m
i morgen
Tuesday
Formiddag
4
°
Eftermiddag
6
°
solskinstimer
5 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
12 m/s
Vejr i1900 m
i morgen
Tuesday
Formiddag
6
°
Eftermiddag
9
°
solskinstimer
5 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
9 m/s
Sne eller sjap?
Derfor er sne svært at forudsige
Løjpe af teknisk sne
Sådan fungerer snowfarming
JavaScript is required to view this page.