Hjem
/
Vejr Chamonix-Mont-Blanc
/
Bjerg- og skiforholdene for Chamonix-Mont-Blanc
Bjerg- og skivejr
Chamonix Mont-Blanc
i2300 m
nu
7°
føles som 3°
15
m/s
90 minutters vejrudsigt
mulighed for regn
Chamonix Mont-Blanc
Grands Montets
Balme/Les Autannes
Courmayeur
Sixt Fer à Cheval
Vejr i2300 m
i dag
i morgen
Formiddag
5
°
Eftermiddag
12
°
solskinstimer
8 t
UV Indeks
moderat
4
moderate
vindstød
8 m/s
Vejr i2700 m
i dag
i morgen
Formiddag
4
°
Eftermiddag
8
°
solskinstimer
7 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
21 m/s
Vejr i2200 m
i dag
i morgen
Formiddag
8
°
Eftermiddag
14
°
solskinstimer
7 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
8 m/s
Vejr i3300 m
i dag
i morgen
Formiddag
2
°
Eftermiddag
6
°
solskinstimer
8 t
UV Indeks
moderat
4
moderate
vindstød
19 m/s
Vejr i1500 m
i dag
i morgen
Formiddag
12
°
Eftermiddag
17
°
solskinstimer
9 t
UV Indeks
moderat
4
moderate
vindstød
6 m/s
VindRadar
skiområde
lukket
Pistelængde
163 km
geodætisk højde
1090 - 2310 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
Ã¥bne skilifter
0 af 81
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
43 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
29 km
geodætisk højde
1250 - 2770 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
Ã¥bne skilifter
0 af 7
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
29 km
geodætisk højde
1460 - 2250 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
Ã¥bne skilifter
0 af 13
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
42 km
geodætisk højde
1200 - 3320 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
Ã¥bne skilifter
0 af 20
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
19 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
i forgårs
skiområde
lukket
Pistelængde
32 km
geodætisk højde
820 - 1500 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
Ã¥bne skilifter
0 af 4
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
Sne eller sjap?
Derfor er sne svært at forudsige
Løjpe af teknisk sne
SÃ¥dan fungerer snowfarming
JavaScript is required to view this page.