Hjem
/
Vejr San Bernardino
/
Bjerg- og skiforholdene for San Bernardino
09. 14., V
00:10 PDT
Bjerg- og skivejr
Snow Valley
i2300 m
nu
7°
2
m/s
90 minutters vejrudsigt
klart
Snow Valley
Mt Baldy Resort
Snow Summit
Bear Mtn.
Mtn. High Resort
Vejr i2300 m
i dag
i morgen
Formiddag
16
°
Eftermiddag
24
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
9
very_high
vindstød
11 m/s
Vejr i2600 m
i dag
i morgen
Formiddag
16
°
Eftermiddag
20
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
9
very_high
vindstød
9 m/s
Vejr i2500 m
i dag
i morgen
Formiddag
16
°
Eftermiddag
24
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
9
very_high
vindstød
11 m/s
Vejr i2600 m
i dag
i morgen
Formiddag
16
°
Eftermiddag
24
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
9
very_high
vindstød
11 m/s
Vejr i2500 m
i dag
i morgen
Formiddag
16
°
Eftermiddag
20
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
9
very_high
vindstød
9 m/s
VindRadar
skiområde
lukket
Pistelængde
35 km
geodætisk højde
2070 - 2390 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 9
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
19 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
24 km
geodætisk højde
1980 - 2620 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 4
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
29 km
geodætisk højde
2130 - 2500 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 10
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
27 km
geodætisk højde
2180 - 2680 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 7
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
56 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
59 km
geodætisk højde
2010 - 2500 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 14
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
Løjpe af teknisk sne
Sådan fungerer snowfarming
Sne eller sjap?
Derfor er sne svært at forudsige
JavaScript is required to view this page.