Hjem
/
Vejr Szczyrk
/
Bjerg- og skiforholdene for Szczyrk
Bjerg- og skivejr
Szczyrk COS Skrzyczne
i1200 m
nu
15°
føles som 11°
16
m/s
90 minutters vejrudsigt
overskyet
Szczyrk COS Skrzyczne
Szczyrk Beskid
Szczyrk Mountain Resort
Brenna Węgierski
Szczyrk Biały Krzyż
Vejr i1200 m
i morgen
onsdag
Formiddag
8
°
føles som 4°
Eftermiddag
10
°
føles som 7°
solskinstimer
2 t
UV Indeks
lav
1
low
vindstød
16 m/s
Vejr i800 m
i morgen
onsdag
Formiddag
16
°
Eftermiddag
18
°
solskinstimer
3 t
UV Indeks
lav
1
low
vindstød
12 m/s
Vejr i1200 m
i morgen
onsdag
Formiddag
8
°
føles som 4°
Eftermiddag
10
°
føles som 7°
solskinstimer
2 t
UV Indeks
lav
1
low
vindstød
16 m/s
Vejr i700 m
i morgen
onsdag
Formiddag
16
°
Eftermiddag
18
°
solskinstimer
3 t
UV Indeks
lav
1
low
vindstød
12 m/s
Vejr i900 m
i morgen
streda
Formiddag
14
°
Eftermiddag
14
°
solskinstimer
2 t
UV Indeks
lav
1
low
vindstød
10 m/s
VindRadar
skiområde
lukket
Pistelængde
13 km
geodætisk højde
550 - 1260 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 4
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
3 km
geodætisk højde
590 - 840 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 4
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
24 km
geodætisk højde
620 - 1250 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 8
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
2 km
geodætisk højde
550 - 770 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 5
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
Pistelængde
0 km
geodætisk højde
900 - 930 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 2
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
ingen nysne
Sne eller sjap?
Derfor er sne svært at forudsige
Løjpe af teknisk sne
Sådan fungerer snowfarming
JavaScript is required to view this page.