Hjem
/
Vejr Bormio
/
Bjerg- og skiforholdene for Bormio
30. april
14:06
Bjerg- og skivejr
Bormio
i2900 m
nu
2°
2
m/s
90 minutters vejrudsigt
solrigt
Bormio
Cima Piazzi
Stilfser Joch
Santa Caterina Valfurva
Trafoi
Vejr i2900 m
i dag
i morgen
Formiddag
0
°
Eftermiddag
3
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
8
very_high
vindstød
6 m/s
Vejr i2500 m
i dag
i morgen
Formiddag
4
°
Eftermiddag
8
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
8
very_high
vindstød
5 m/s
Vejr i3300 m
i dag
i morgen
Formiddag
-3
°
Eftermiddag
0
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
9
very_high
vindstød
6 m/s
Vejr i2800 m
i dag
i morgen
Formiddag
0
°
Eftermiddag
3
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
8
very_high
vindstød
6 m/s
Vejr i2300 m
i dag
i morgen
Formiddag
6
°
Eftermiddag
9
°
solskinstimer
12 t
UV Indeks
meget høj
8
very_high
vindstød
4 m/s
VindRadar
skiområde
lukket
geodætisk højde
1200 - 2970 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 15
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
13 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 7 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
1340 - 2550 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 10
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
5-10 cm
seneste snefald
for 7 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
2780 - 3350 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 6
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
18 km
dybde af nysne
5-10 cm
seneste snefald
for 7 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
1730 - 2890 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 10
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 7 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
1530 - 2380 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 5
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
6 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 7 dage siden
Sne eller sjap?
Derfor er sne svært at forudsige
Løjpe af teknisk sne
Sådan fungerer snowfarming
JavaScript is required to view this page.