Hjem
/
Vejr Passo Giau
/
Bjerg- og skiforholdene for Passo Giau
12. maj
01.07
Bjerg- og skivejr
Cortina d'Ampezzo
i2800 m
nu
-1°
føles som -4°
2
m/s
90 minutters vejrudsigt
vekslende skydække
Cortina d'Ampezzo
Civetta
Marmolada - Arabba
Alta Badia
Passo San Pellegrino
Vejr i2800 m
i dag
i morgen
Formiddag
0
°
Eftermiddag
1
°
solskinstimer
3 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
9 m/s
Vejr i1900 m
i dag
i morgen
Formiddag
6
°
Eftermiddag
8
°
solskinstimer
1 t
UV Indeks
lav
2
low
vindstød
8 m/s
Vejr i3100 m
i dag
i morgen
Formiddag
-2
°
Eftermiddag
-1
°
solskinstimer
2 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
7 m/s
Vejr i2700 m
i dag
i morgen
Formiddag
0
°
Eftermiddag
1
°
solskinstimer
3 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
9 m/s
Vejr i2500 m
i dag
i morgen
Formiddag
0
°
Eftermiddag
2
°
solskinstimer
1 t
UV Indeks
moderat
3
moderate
vindstød
7 m/s
VindRadar
skiområde
lukket
geodætisk højde
1210 - 2840 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 36
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
75 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 7 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
990 - 1910 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 23
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
30 km
dybde af nysne
ingen nysne
skiområde
lukket
geodætisk højde
1460 - 3190 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 27
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
8 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 3 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
1320 - 2780 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 54
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
35 km
dybde af nysne
2-5 cm
seneste snefald
for 7 dage siden
skiområde
lukket
geodætisk højde
1190 - 2510 m
snedybde
0 cm (dal), 0 cm (bjerg)
løjpens tilstand
lukket
åbne skilifter
0 af 15
nedkørsel
ikke muligt
løjpe
0 km
dybde af nysne
5-10 cm
seneste snefald
for 6 dage siden
Løjpe af teknisk sne
Sådan fungerer snowfarming
Sne eller sjap?
Derfor er sne svært at forudsige
JavaScript is required to view this page.